Kas

12.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersi 2.ünitesinin yazma çalışması kapsamında, 12/K sınıfından ZEHRA Ö. adlı  öğrencimizin yazdığı hikayeyi sizlerle paylaşıyoruz. Kalemine sağlık ZEHRA.

Kas

12.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersi 2.ünitesinin yazma çalışması kapsamında, 12/K sınıfından GAMZE B. adlı  öğrencimizin yazdığı hikayeyi sizlerle paylaşıyoruz. Kalemine sağlık GAMZE.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Erkan Karalar tarafından hazırlanan  'BUGÜN GÜNLERDEN ŞİİR' adlı şiir ve müzik dinletisi konferans salonumuzda başarıyla sergilendi.

İzleyiciler tarafından beğeni ile izlenen bu programda edebiyatımızın değerli şairlerinin şiirleri seslendirilerek onların anısına sahip çıkan bir gençliğin de varlığı bizleri sevindirdi. Bununla birlikte dinletide şiirleri seslendirilen şairlerimizin fotoğraf sergisi gerçekleştirildi.

Görev alan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

May

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Mart-Mayıs ayları arasında okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Cem Terzioğlu'nun koordinatörlüğünde okulumuzda "Small Smart Steps Towards Sustainability" isimli E-twinning projesi çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

May

2021 yılı YKS' de öğrencilerimiz bizleri yine şaşırtmayarak üstün başarı göstermişlerdir. Daha önceki yıllarda olduğu gibi, pandemi dönemindeki sıkıntılara rağmen fevkalade gayret göstererek yine hepimizi gururlandıran öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diler; öğretmenlerimize ve değerli velilerimize de teşekkür ederiz.

2022 YKS'de de öğrencilerimizin yine aynı başarıya imza atacaklarından şüphemiz yoktur.

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Mart 2022 ayı etkinliklerimiz;

• Çocukluğumuzdan örnekler vererek acı bir hikayemizi istediğimiz Web 2.0 aracını kullanarak paylaşalım.
  • Forum sayfasında en çok sevdiğimiz Web 2.0 aracını paylaşıyoruz.

Okulumuzda, Çanakkale Savaşlarının 107.yıldönümü sebebiyle, Uludağ Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Hacer Karabağ ile söyleşi gerçekleştirdik.

Afete Hazırlık ve İş Güvenliği Kulübü olarak 09.03.2022 tarihinde Afad Gönüllüsü bir gurup öğrenci ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Eğitim Merkezini ziyaret ederek Afetlere yönelik farkındalık eğitimi aldık.

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Şubat 2022 ayı etkinliklerimiz;

• En çok sevdiğimiz çocukluk anımızı yazma.
  • Güvenli internet haftası kutlama etkinlikleri.
    • Güvenli İnternet Sloganını Yaz.
    • Dijital Ayak İzimizi Belirleme.
    • Webinar : İnternet Güvenliği (Bil. Tek. Öğrt.Yasin YARDIM)

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Ocak 2022 ayı etkinliklerimiz;

• Yeni yıl kutlaması.
  • Kısa bir hikaye üzerinde teknikleri çalışma.
  • Logo ve Poster Yarışması

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Aralık 2021 ayı etkinliklerimiz;

• Karışık ülke takımlarının hikaye anlatım tekniklerini araştırması.
  • Proje poster ve logosu hazırlama etkinliği.
  • Okullarımızda eTwinning Bilgilendirme Panosu oluşturma.

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Kasım 2021 ayı etkinliklerimiz;

• Ön test uygulanması
  • Katılımcı öğretmenlerin ilk webinarlarını gerçekleştirmesi
  • Katılımcı öğretmenlerin ve öğrencilerin kendi takımlarını oluşturmaları ve kendilerini tanıtmaları.

Kas

29 Ekim' de parlak bir geleceğe ancak Atatürk' ün açtığı yoldan yürüyerek ulaşabileceğimizi hep birlikte bir kez daha hatırladık ve hatırlattık.

Kas

12.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersi 2.ünitesinin yazma çalışması kapsamında, 12/E sınıfından Edanur YAZICI adlı  öğrencimizin yazdığı hikayeyi sizlerle paylaşıyoruz. Kalemine sağlık Edanur.