BURSA / YILDIRIM - Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

May

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezunları, kep attı.

4 Mayıs 2018 günü okul bahçesinde yapılan törenle okulumuzun 11. Yılında 8. Dönem mezunlarını vermenin coşkusu yaşandı.

May

14 Mayıs Pazartesi günü 33 erkek 4 kız toplam 37 öğrencimizin katılımı ile öğlen arasında okul bahçesinde bilek güreşi müsabakaları yaptık. Müsabakalar sonucunda, Kızlarda okulumuz şampiyonu 12- H sınıfından Tuğçe KOTAN olurken, erkeklerde 9. sınıfların şampiyonu 9-G sınıfından Talha BOZKURT, 10.sınıfların şampiyonu 10-F sınıfından Emircan ÇELİK, 11. sınıfların şampiyonu 11-G sınıfından İlker ÇELEBİ, 12. sınıfların ve aynı zamanda okul  şampiyonu 12-A sınıfından Samet GÖÇMEN olmuştur. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

17 Mayıs Perşembe Günü Okulumuz Dyned başarı sıralamasında ilk 11 öğrencimize İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Müştak Gencer ,Okul Müdürümüz Mustafa Kurt,İl Koordinatörümüz Başak Başar,İlçe Koordinatörümüz Uğurcan Ölmez ve İngilizce Öğretmenlerimiz eşliğinde başarı belgelerini verdik.

May

Yıldırımda düzenlenen 27 okulun katıldığı liseler arası Molla Yegân Münazara Yarışmasında okulumuz rakiplerini geride bırakarak 1. olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.

May

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi Gezi Kulübünce şehitliklerimizi ziyaret ve tarihe yakından tanıklık etmek için Çanakkale´ ye gezi düzenlendi. Vatanları için kendilerini feda edip bizleri bu günlere ulaştıran tüm şehitlerimize minnettarız, ruhları şad olsun.

May

Okulumuzda düzenlenen basketbol turnuvasına 21 şubemiz katıldı. Toplam 20 karşılaşma yapıldı. Turnuvada  11-H Sınıfı 1. oldu. 9-E sınıfı 2. olurken 3.lüğü 10-E ve 11-G sınıfları paylaştı. Başarılı olan takım oyuncuları düzenlenen törende okul müdürü Mustafa Kurt tarafından ödüllerini aldılar.

Nis

Her yıl geleneksel olarak Mart ayının son Pazartesi günü başlayarak bir hafta boyunca sürdürülen “Kütüphane Haftası”nın bu yıl 54.sünü 26 Mart-1 Nisan 2018 tarihlerinde konuk yazar Metin Önal MENGÜŞOĞLU söyleşisi ve imza günü, kitap ve dergi sergisi ile film gösterimi etkinlikleriyle kutladık.

Nis

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün düzenlediği okullar arası basketbol müsabakalarında erkek basketbol takımımız Gazi Anadolu Lisesi´ni 53  : 45 yenerek 2.tura yükseldi.

Mrt

21.03.2018 günü ziyaretçilerimize okulumuzun akademik ve sosyal yönleriyle ilgili olarak tanıtım gerçekleştirildi. Lise adayı öğrenci arkadaşlarımıza LGS ‘de başarılar dileriz...

Mrt

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün komutasındaki, canı pahasına savaşıp, her siperde ayrı destan yazan, ‘Çanakkale Geçilmez!´ sözünü tarihe kazıyan şehitlerimizi düzenlediğimiz "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı" ile andık.

Mrt

Türklerin hayatını değiştiren, Kurtuluş Savaşı´na damgasını vuran, dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi Konulu resim sergisi ile  zaferimizi, Görsel Sanatlar Örğretmenimiz Figen AKTAŞ rehberliğinde çizimlerini gerçekleştiren öğrencilerimizin gözünden gördük.

Sergide tarihimizin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanı olan 3 Kasım 1914 – 18 Mart 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden bir seri deniz savaşından görüntülerin yer aldığı fotoğraflar ile öğrencilerimizin eseri olan 30 resim yer aldı.

Mrt

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün düzenlediği 2.küme voleybol müsabakalarında kız voleybol takımımız Özel Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´ni setlerde 2 : 0 yenerek 2.tura yükseldi.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlediği okullar arası 2. küme futsal müsabakalarında kız futsal takımımız Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yendi.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlediği okullar arası 2.küme voleybol müsabakalarında erkek voleybol takımımız Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesini setlerde 2-0 yenerek 2.tura yükseldi.

Mrt

Aydın’da yapılan karete müsabakalarında öğrencimiz Kemal AĞAÇ 3. olarak 23 Nisan´da Bolu´da yapılacak olan Türkiye finallerine katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.