Ara

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı, 7 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Ara

Üniversite sınavına yoğun bir şekilde hazırlanmakta olan 12. Sınıf öğrencileri ile bir kahvaltı molasında buluştuk.
Öğrencilerimize bu süreçte başarılar dileriz.

Ara

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi öğrencileri Ege Üniversitesi gezisi için İzmir´ deydiler.

Ara

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi öğrencileri arasında 2017-2018 eğitim öğretim yılı sezonu satranç turnuvası yapıldı. Düşünme, değerlendirme, cesaretle karar alıp uygulama ve sonuç alma yeteneklerini geliştiren satranç turnuvasına 59 sporcumuz katıldı.

Kas

Daha önce okulumuzun zemin katında bulunan fiziki açıdan yetersiz olan kütüphanemizi daha geniş, modern bir şekilde 3.katta ayrılan bölüme kuruyoruz.

Kas

Öğretmenler Günü kutlama törenini 24 Kasım 2017 Cuma günü okulumuz konferans salonunda yaptık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende ilk olarak, Batman’da şehit verdiğimiz öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın Magusa Limanı türküsü eşliğindeki slayt gösterisi ile şehit öğretmenlerimizi andık.

Kas

Evde eğitim gören öğrencimiz Oğuzhan TAMAK´ ı sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile ziyaret ettik.

Kas

Kuruluşunun 94. yıldönümünde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz yarışmalar ile Cumhuriyetimizin bizler için anlam ve önemini vurguladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümünü 29 Ekim Pazar günü okul spor salonumuzda yaptığımız tören ile kutladık.