T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

SANAL SANAT ATÖLYESİ - MAYIS AYI ÇALIŞMALARI

Aralık 2020'den bugüne devam eden Sanal Sanat Atölyesi adlı eTwinning projemiz, başladığından beri çalışma planına uygun olarak her ay bir ortak ürün ortaya koymaktadır.  Mayıs  ayında yapılan belirli gün ve haftalarla ilgili ürünler  yanında  MAYIS AYI KONUSU belirlendi. 

Projemizin finalini güzel bir şiirle kapatmaya karar verdik  Herkes şiir önerilerini forumdan yazdı bu öneriler çerçevesinde oluşturulan ankete katıldı ve sevdiğimiz bir şiir olan Necip Fazıl Kısakürek'in Kaldırımlar şiirini belirledik. Proje üyelerimizle berber seslendirdik. Şiirin uzunluğu katılan öğrenci sayısına göre belirlendi.

Projemizde yer alan okullara, seçilen şiirin kıtaları bölüştürülmüştür ve o okulu temsil eden öğrenciler istedikleri mısrayı seçerek hep birlikte ortak bir ürün ortaya çıkarmışlardır.    Sanal Sanat Atölyesi projesini okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni  ERKAN KARALAR yürütmektedir. Projeye okulumuz adına 10/A sınıfından RUYA A. ve ŞÜKRAN E. , 11/C sınıfından BÜNYAMİN  T. , 10/E sınıfından EMİR BATIN Ö. , 11/D sınıfından ENES A. , 10/B sınıfından MERVE O. , 10/İ sınıfından HAVVA SUDE İ. temsil ediyor. Katılan okulları ve öğrencileri tebrik ediyoruz.

Hazırlamış olduğumuz şiir seslendirme ürünümüze erişmek için TIKLAYIN

Seslendirdiğimiz şiirin metnine ve görev dağılımına ulaşmak için TIKLAYIN

Ürünümüzün Canva İşbirliğine ulaşmak için TIKLAYIN 

Ürünümüzün hazırlanmasında google e-tablolar, canva ve  shotcut araçları kullanılmıştır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2021 - Güncelleme: 30.05.2021 22:13 - Görüntülenme: 666
  Beğen | 5  kişi beğendi