Etiket Sonuçları: eTwinning

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Mart 2022 ayı etkinliklerimiz;

• Çocukluğumuzdan örnekler vererek acı bir hikayemizi istediğimiz Web 2.0 aracını kullanarak paylaşalım.
  • Forum sayfasında en çok sevdiğimiz Web 2.0 aracını paylaşıyoruz.

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Şubat 2022 ayı etkinliklerimiz;

• En çok sevdiğimiz çocukluk anımızı yazma.
  • Güvenli internet haftası kutlama etkinlikleri.
    • Güvenli İnternet Sloganını Yaz.
    • Dijital Ayak İzimizi Belirleme.
    • Webinar : İnternet Güvenliği (Bil. Tek. Öğrt.Yasin YARDIM)

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Ocak 2022 ayı etkinliklerimiz;

• Yeni yıl kutlaması.
  • Kısa bir hikaye üzerinde teknikleri çalışma.
  • Logo ve Poster Yarışması

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Aralık 2021 ayı etkinliklerimiz;

• Karışık ülke takımlarının hikaye anlatım tekniklerini araştırması.
  • Proje poster ve logosu hazırlama etkinliği.
  • Okullarımızda eTwinning Bilgilendirme Panosu oluşturma.

Nis

SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemizin etkinlik süreci, etkinliklik takviminde belirlediğimiz şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda Kasım 2021 ayı etkinliklerimiz;

• Ön test uygulanması
  • Katılımcı öğretmenlerin ilk webinarlarını gerçekleştirmesi
  • Katılımcı öğretmenlerin ve öğrencilerin kendi takımlarını oluşturmaları ve kendilerini tanıtmaları.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılı eTwinning proje çalışmaları çerçevesinde, çok ortaklı (yurt içi / yurt dışı) SWEET MEMORIES OF YOUR CHILDHOOD OR EARLY SCHOOL LIFE isimli projemiz İngilizce öğretmenimiz Aslı KATAK' ın koordinatörlüğünde 15.10.2021 tarihinde eTwinning ulusal destek servisi tarafından onaylanmış ve proje çalışmaları başlamıştır.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğretmenimiz Erkan KARALAR (Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt.) tarafından yürütülen 'Sanal Sanat Atölyesi' adlı proje ile öğretmenimiz Ayşegül AŞKAN (Biyoloji Öğrt.) tarafından yürütülen 'Ritmini Yakala Yediklerini Sınırla' adlı proje yapılan değerlendirmeler sonucunda "Ulusal Kalite Etiketi Ödülü"nü almıştır. Her iki projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

RİTMİNİ YAKALA, YEDİKLERİNİ SINIRLA! eTwinning projemizde proje ortağı okul öğretmenlerinin ve öğrencilerinin çalışmalarıyla mayıs ayı çalışmalarını tamamladık ve projemizin sonuna geldik.

May

Aralık 2020'den bugüne devam eden Sanal Sanat Atölyesi adlı eTwinning projemiz, başladığından beri çalışma planına uygun olarak her ay bir ortak ürün ortaya koymaktadır.   Nisan  ayında yapılan belirli gün ve haftalarla ilgili ürünler  yanında  NİSAN AYI KONUSU Kadın hakları ve eşitlik olarak belirlendi.

May

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı eTwinning  faaliyetleri kapsamında  okulumuz biyoloji öğretmeni Ayşegül AŞKAN'ın   ortağı olduğu ''RİTMİNİ YAKALA, YEDİKLERİNİ SINIRLA!'' adlı proje çalışmasına katkıda bulunan öğrencilerimizin ürettikleri proje logosu ve poster çalışmalarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.