T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi

Comenius Projemiz

   Türk Ulusal Ajansı´ nın hibesiyle yürütülen 2011-1-TR1-COM06-24131-1 No´lu "Öğrenme Stillerine Göre Ayrıştırılmış Sınıflarda Eğitim - Education And Introduction In Classrooms Which Are Seperated According To Auditory, Visual And Kinesthetic Learning Styles." isimli projemizin ortaklarıyla ülkemizde gerçekleştirdiğimiz final buluşmasında yaptığımız sonuç toplantısında, 2011´ den beri yürüttüğümüz çalışmaların nihai verileri incelenerek, çıkan sonuçlarla  projenin amacına ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili aşağıdaki karar metni oluşturulmuştur.

 

 

 

Karar metni için tıklayın!  

Final görüşmelerinde yapılan etkinlik raporları için tıklayın! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Final toplamtımızın akabinde"Proje Final Raporu" ve ilgili diğer tüm belgeler Ulusal Ajans´a gönderilmiş ve Final Raporu´muz onay almıştır. Buna binaen okulumuz Avrupa Birliği Bakanlığımızın İstanbul´da gerçekleştirdiği "Paylaşıma Değer Örnek Projeler"in sunulduğu proje festivaline davet edilmiştir. Bu festivale katılım ile açtığımız standımızda festival süresince okulumuzu ve projemizi daha geniş kitlelere ulaştırma şansı bulduk.

İki yıldır projenin yürütülmesinde okulumuzdan ve ortaklarımızdan katkısı bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi Comenius Proje Ekibi - Ekim 2013

 

Proje ile ilgili haberlere erişmek için tıklayınız.

Proje Blog Sayfası´na erişmek için tıklayın!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2016 - Güncelleme: 24.03.2016 12:42 - Görüntülenme: 3111
  Beğen | 2  kişi beğendi