24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerimiz...

Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi olarak 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Yıldırım Belediyesi Huzurevini  ziyaret ettik. Huzurevi sakini emekli öğretmenlerin (Semih Bekler, Zekeriya Bulut, Aktan TURAN, Fahrettin Şehitoğlu, Gülendam Soysal, Özgen Oğuzöncü, Sabriye Taşeli) Öğretmenler Günü çiçek takdim edilerek kutlandı.

24-12-2019

Okulumuzdan emekli olan öğretmenlerimiz Cemile Akpınaroğlu ve Aysel DEMİR okulumuza davet edilerek şeref belgesi ve çiçek takdiminde bulunuldu. Emekli öğretmenlerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

24-12-2019 24-12-2019
Okulumuz Konferansa salonunda düzenlediğimiz konsere okulumuz idareci ve öğretmenleri, okulumuzdan emekli öğretmenlerimiz,huzurevi sakini misafir öğretmenlerimiz, Huzurevi Halkla İlişkiler Yetkilisi İsa Karaduman katıldılar. 74 kişinin dinlediği konser etkinliğinde Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi, huzurevi sakini emekli konservatuvar öğretmenimiz de solist olarak sahne aldı.
Yayın: 24.12.2019 - Güncelleme: 24.12.2019 14:51 - Görüntülenme: 586